Första bloggen

Jag

Denna första blogg är nog inte så intressant. Men skriver den ändå.

För er som inte känner mig kan jag berätta att jag heter Therese. Föddes på nyårsafton 1987, 14.02.
Jag bor i Umeå sedan 10e juni -07. Trivs jättebra. Bodde i Gävle tidigare i tio år. Men så fort jag gick ut gymnasiet så flyttade jag tillbaka till min födelseort. Och det var det bästa jag gjort på ett bra tag känns det som. Jag har fått många nya vänner. Som till exempel LM, Vania, Pia, Maria, Marcus och Piotten. Piotten är en mycket trevlig kille. Han är datanörd!! Yay! Använder Linux (tummen upp), han gillar mig 😉 och är mysig.

Jag spelar bowling i IFK Umeå, där lärde jag känna LM, Vania, Pia och Maria, bland andra. Utan bowling kan jag inte leva. Jag har försökt hålla upp men det sticker i mina fingrar om jag är borta från sporten under en längre tid. Det går verkligen inte att sluta. Fast det är ganska bra. Jag blir ju bättre och bättre. Och tur är väl det. För innan jag fyllt 40 så ska jag ha varit på MINST en VM-final. Det spelar egentligen ingen roll om det är individuellt eller i lag. Men till VM och finalen ska jag. Förr eller senare!

Jag jobbar på G4S som kundbokare. G4S är före detta Falck Security. Jag sitter och ringer runt till folk hela dagarna. Eller ja… Inte hela dagarna då. 4 timmar per dag, 3-4 dagar i veckan. Har inte världens bästa lön. Men trivs jättebra med de andra som jobbar här så det är ett bra jobb på det sättet.

Ja… Det var väl lite kort om mig. Bloggar sen om vad som händer i mitt liv. Och inte vem jag är. Så om ni har några frågor om mig så får ni fråga.

About Therese

The most awesome girl in the world!

Posted on 27 November, 2007, in Allmänt. Bookmark the permalink. 1 Comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: