snart vardag igen

Ja, då var ännu en vecka avklarad. Har egentligen hunnit med rätt mycket, men ändå inte. Har varit ner till Bjästa och jobbat i två dagar. Har jobbat här i Umeå ett antal gånger också. Träffat farsan, hjälpt till att laga diskmaskinen (någorlunda i alla fall) Jag har snackat massa skit med olika folk.

Jag, Malin, Kjell, Lena, Roger, Fredrik och Kalle bastade i onsdags (den var vedeldad)  Det var rätt skoj. Det började med att jag satt utanför bastun och lyssnade på vad de pratade om. Men efter ett tag blev det att jag gick in till dem ändå, fast jag egentligen inte hade tänkt det. Det var bara det att jag inte orkade byta om till handduk, så jag satt med kläder inne i bastun. Det var relativt varmt kan jag tala om för er som undrar. Inget jag rekomenderar. Satt inne i bastun med kläderna på i kanske en timme eller så. Sen blev det lite för varmt ändå, så jag gick och bytte om till handduk. Jag satt inne i bastun i kanske 4-5 timmar och snackade skit om lite allt möjligt. Drack lite brännvin, med betoning på lite. Lyckades även häva i mig lite öl under kvällens gång. Gott gott!  Satt med Malin när alla hade gått, i kanske en timme eller så. Hon är rätt trevlig att prata med. Men ja… Hon är speciell, på ett bra sätt.
När jag och Malin gick in till killarnas stuga så blev vi bjudna på
grogg, och det var ju gott…. Eller ja, så gott det kan bli när man
blandar Brännvin Special med Schweppes russian,  coca-cola och Grape tonic.
Det gick ner, men inte mer än så.
Den kvällen/natten somnade jag inte förrän vid 4-5 någon gång. Gick nog upp vid tio den dagen. Jobbade med både Kalle och Fredrik under dagen. Roligt att gå med två olika personer. Man lär sig mycket när man är med en, men får mer erfarenhet av att gå med två.

När jag sedan kom “hem” till Umeå (dvs till Piotten) på torsdagskvällen, så tog vi ett skönt bad (med Helly Hansen båda två, så oroa er inte) Och jag har riktigt dåligt minne så jag kommer inte ihåg
vad jag gjorde på fredagen.. Förmodligen inte skoj att berätta ändå, så det gör inget. Under lördagen, igår alltså, gick jag nog på stan, tiggde lite pengar av morsan för att sedan käka på Bishops med Piotten. Deras mat är riktigt god! Spelar nog ingen roll vad man än beställer, det är gott ändå. Jag åt Fish’n’chips. Den var otroligt god! Mycket godare än väntat. När jag skulle beställa blev jag lite förvånad faktiskt. Det var ju lördag (dock klockan 17, men ändå) och jag skulle beställa öl. Jag trodde inte att det skulle gå, eftersom de har en åldersgräns på 23 år för det första, och jag är 19. Sen hade jag ett ID-kort som gick ut den 3e dec. Men jag provade ändå, och det gick!! =) Nice 😀

Idag har jag inte gjort så värst mycket. Har varit på jobbet… Var där 15.00 till 19.30. Blev lite längre dag bara för att jag skulle få bättre resultat än Malin, och det fick jag. Yay!!
Jag är bäst!! Eller jag låter mig tro det. Jag ska med på det där julbordet torsdagen den 20e, så är det bara. Jag ska göra det som krävs för att få åka med, om inte mer.. Eller nej, det orkar jag inte. Jag gör nog bara det som behövs. Rätt jobbigt bara det…

Nu sitter jag hemma hos Piotten, skriver lite på datorn, dricker julmust och funderar på om jag ska gå in till köket för att hämta chokladen eller inte.

Visst är det intressant att läsa min blogg? Skyll er själva som började :p

Ha det gött!
Kram

About Therese

The most awesome girl in the world!

Posted on 9 December, 2007, in Allmänt and tagged , , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: