Shit! Oj! Hej…

Ja.. Hej igen

Jag litar alldeles för mycket på kärleken. Vill vara mer självgående. Vill inte behöva någon annan för att känna mig “hel”..
Något fel borde det vara på mig. Jag vet att jag borde ta hand om mig mer än vad jag gör. Sover gör jag alldeles för mycket, men det är ju så enkelt. Då slipper jag ju göra annat. Och jag äter alldeles för mycket. Sen jag flyttade till Umeå så har jag gått upp ~10 kg. Det är alltså sen 10e juni 2007. Alldeles för mycket! Men jag vet hur det kommer bli.. Antingen fortsätter jag bara att äta som jag gör, och går upp mer i vikt. Eller så tokbantar jag och slutar äta nästan helt. Har ingen riktigt pli på mig själv. Orkar väl inte ha det..

Jag är egentligen glad. Har allt jag behöver ha. Bästa vännerna, ett bra jobb (som bara är praktik, men ändå), bor i min favoritstad (i Sverige räknat) och har de bästa familjemedlemarna. Det jag inte har, är kärlek och pengar. Men vilka behöver det?

I morgon blir det jobb 15.30 – 22.00. Kvällar är de som är jobbigast.. Men har ju bra arbetskompisar. Så det kommer nog att gå bra ändå. Bara så jobbigt att räkna kassan och sånt tjafs.

Vill vara ledig.. Resa bort. Långt bort. Bara vara för mig själv.. Vore inte det underbart så säg..

Nej… Nu lite dötid vid datorn. Sen sova.

Tjoflöjt!

About Therese

The most awesome girl in the world!

Posted on 3 August, 2008, in Tankar och åsikter. Bookmark the permalink. 1 Comment.

  1. Jag tror att det blir lätt så, att man förlitar sig förmycket på kärleken. Det är ju en mysig känsla och man kan gömma sig bakom någon annan. Jag skulle oxå vilja vara lite mer självgående, men det är viktigt att inte vara beroende av någon. Att göra det som är bäst för än själv. Men jag tror att när den rätta dyker upp blir man mer självgående med tiden eftersom att man känner en större tillit och att personen man är tillsammans med litar på än själv.

    Jag har oxå gått upp tio kg, tror att det har med norra sverige att göra, godare mat ;)Jag orkar förövrigt inte bry mig om vikten heller, både du och jag är ju perfekta ändå 🙂

    Kan tänka mig att det är jobbigt att jobba så länge, men det är ju skönt med bra arbetskamrater, det blir så jobbigt annars.

    Skulle oxå vilja resa bort ett tag, från all stress, är väldigt påfrestande att vara arbetslös.

    Hoppas du hade en trevlig dötid vid datorn 😀 Kramar!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: