En underbar helg i Sundsvall

Tiden går fort när man har roligt sägs det.. Och ja, det stämmer. Har varit hos Micke sedan i fredags.
När han hade hämtat mig åkte vi till hallen i Birsta, snackade lite med personalen och åt lite middag. På kvällen hyrde vi Arn -Tempelriddaren och såg den. Drack gott och snackade senare. Surfade även runt på youtube lite. Kollade bl.a. på en mycket bra bowlingtjej vid namn Diandra Asbaty. http://www.diandrabowling.com/

I lördags så slappade vi, kollade lite på So you think you can dance, OS… Han tvättade också. Rätt skönt att slippa tvätta och bara se andra göra det någon gång =) Fast, det är ju kul att hjälpa till, om han/hon blir glad för min hjälp. Sedan åkte vi till hans mor och hennes man och käkade. Alldeles underbart god kasslerfrestelse. Vad är det då? tänker ni säkert.. Det är som vanlig Jansons frestelse fast anjouvisen är utbytt till kassler. Hans mamma kan laga mat =) Till efterätt fick vi sockerkaka med grädde och hallon. MUMS!
Senare på kvällen åkte vi hem till Henk (en kille som jobbar på hallen i Birsta) Vi var där i nån halvtimme innan vi gick och såg Arn – Riket vid vägens slut. Jag har varit lite halft emot Arn, och den typen av filmer. Men den är faktiskt mycket sevärd. Om man gillar svenska filmer det vill säga. Salong 1 på SF i Sundsvall är riktigt stor. 362 platser, och STORT runtomkring. Mäktigt! Efter filmen så gick vi till O’learys med Henk och Elin. Jag drack nån öl eller två, och Micke cola. Han körde ju, stackarn. Sen när vi kom hem på kvällen gick vi nog och lade oss ganska direkt.

På söndagen skulle Micke iväg och spela två träningsmatcher. Vi kom till hallen kl 11. 13.00 började första matchen. När vi kom dit så hade en annan match nyss börjat. Det var mellan BK Nolia och BK Enjoy. Nolia är från Ö-vik och Enjoy från Birsta. Mycket bra spel från speciellt en spelare, Blixt. Jag studerade honom noga (under två matcher) och vet precis vad jag ska träna på när jag kommer hem. Micke spelar i BK Flash (från Härnösand) och deras första match mot BK Nolia vann de. Men andra blev tyvärr en förlust. Men tur att det bara var träningsmatch.
Efteråt så åkte vi till O’learys (bowlinghallen), käkade och kollade på fotbollen mellan Ljunskile och GIF Sundsvall. GIF åkte på styk med 2 mål mot deras 0. Mätta och belåtna så åkte vi och hyrde ännu fler filmer. Fem stycken närmare bestämt. På kvällen såg vi Bröderna Grimm. Det var en av de mest mysko filmerna jag sett. Men den var även bra, trots att det inte var så lätt att hänga med.

Eftersom Micke skulle upp tidigt idag (runt 05.45) så gick vi och lade oss efter filmen.

Idag väckte han mig 06.08 för att jag skulle gå ner och låsa efter honom.. Satte mig då vid datorn, surfade runt lite… Men gick och lade mig vid kvart i åtta. Sen somnade jag runt 9. Gick upp vid 11. Blev en liten stund vid datorn innan jag cyklade iväg till affären. Inte lätt att cykla på en alldeles för hög cykel (som dessutom är en herrcykel) i en stad (om man nu kan kalla Bredsand för stad) som jag aldrig varit i. Men ja, jag hittade oväntat enkelt. Har käkat lunch, kollat tv, myst med katter och suttit vid datorn.

Nu ska jag ta mig en dusch, innan jag tar mig en sightseeing i lilla Bredsand. Hittar jag en termos så gör jag mig nog lite kaffe och tar med. Vet dock inte om han har kaffe.. Dricker inte det själv nämligen. Men det märker jag ju…

Nu in i duschen. Ha det så skoj!

På återseende

About Therese

The most awesome girl in the world!

Posted on 25 August, 2008, in Allmänt, bowling, livet, Tankar och åsikter. Bookmark the permalink. 1 Comment.

  1. läs några 08:ors granskning av bloggvärlden ;D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: