Måndag

Idag använde jag mina nya byxor. Och ja.. De är redan trasiga. Knappen har redan lossnat. Jippie….. NOT

Jag saknar bowligen. Vill tillbaka till Sverige och spela i en riktigt hall. Tror jag kommer uppskatta träbanor lite mer när jag kommer hem igen, om jag gör det. Jag har till och med gått ut med en efterlysning på bowlingcommunity och klubbars gästbok och frågat om det är någon som vill ställa upp och spela mix-sm med mig i Gävle den 1a nov. Ska även skicka iväg lite mail till hyfsat bra spelare som bor i Gävle-trakterna. Hoppas på något napp iallafall. Och blir det så att jag åker dit, så är jag en Mac Book-ägare om 10 dagar. Yay!
Annars är jag en Mac Book-ägare om 24 dagar. Det är klart nu. Jag ska skaffa en mac book.

På tal om ingenting.. Vår polska lärare är rolig. Eller vänta nu… Nej, det är inte henne jag tänker på denna gång. Idag var det vår franska lärare som var rolig. Jag vet inte om ni tycker att det är lika roligt, eftersom ni inte var där. Men jag ska ändå dela med mig med höjdpunkterna från dagens andra lektion med Grégory Leplâtre.

Vi håller på att lära oss att använda 3D-programmet Maya. För varje vecka är det ett nytt område som skall undersökas och lekas med. Denna vecka håller vi på med NURBS.
(som för övrigt står för Non Uniform Rational Bezier Spline)
“You are going to do a fish in this module. Or a worm-fish. It’s not really a fish”

Det knackade på dörren under lektionen..
“Come in!” ….  ingen kom in
“No, don’t come in actually”

Han skulle visa oss en viss funktion, men lyckades inte…
“I can’t edit my curve, and I don’t know why”

Det var roligt, för mig som var där. Jag småskrattar lite för mig själv när jag läser det jag skrivit…

Annars då? Joråsatte….

Nä men alltså. Jag är på lite bättre humör nu, än vad jag var när jag kom hem från skolan. Efter att jag haft en konversation med Micke på msn och efter att ha pratat med pappa på telefon så kändes det bättre.

Kände mig riktigt dålig idag.. Visste inte vad jag skulle göra riktigt. Tänkte tillbaka till mitt förflutna och längtade tillbaka, samtidigt som jag ångrar saker jag skulle vilja ha ogjort. Sånt som jag mår dåligt över idag, bara för att jag inte ser till mitt eget bästa. Samtidigt så försöker jag göra det bästa av situationen, och får skit för det. Vilket jag inte kan ändra på… Ja, det är svårt att förklara. Men jag vill inte säga vad det är jag pratar om, för det är något jag vill hålla för mig själv. Det är jobbigt, när man gör sitt bästa och försöker se till alla parter, men ändå är det någon som ska tycka att det är allt annat än rätt. Vilket jag får skit för…

Men nu är jag glad. Jag har snart nya böcker som jag har beställt. Förhoppningsvis åker jag till IKEA på onsdag. Förhoppningsvis säger jag för att jag vet inte om jag kommer att hitta, men jag ska försöka. Och då ska jag köpa knäckebröd, Marabou-choklad och lite sill. Blir säkert mer svensk mat, men vet inte riktigt än. Ska även försöka ta mig till den bästa bowlinghallen inom Edinburgh (eller Edinburgh med omnejd är väl bättre ordval). Har nämligen varit i kontakt med en bra bowlare härifrån, som jag tror spelat med i landslaget också, och hon har tipsat mig om en bowlinghall liten bit härifrån. Det ska ligga i närheten av Rugbystadion, och den vet jag ju var den är. Gäller bara att hitta rätt buss som tar mig dit. Men det ska inte vara några problem.

Förresten! Det kanske är någon som läser min blogg, som kan tänkas ställa upp för mig i ett skolarbete jag håller på med. Jag söker folk som är intresserade utav att resa och upptäcka nya saker. Ni får gärna vara en person som använder en mobiltelefon rätt ofta, då det är en del av min uppgift. Ska nämligen “intervjua” folk ang en viss sak. Hör av er till mig om ni är intresserade och vill veta mer. Min mail är therese.baudin@gmail.com. Jag kollar mailen minst 5 ggr per dag. Vill ni kan ni också skriva en kommentar i denna blogg, men glöm inte att lämna er mailadress där ni är mest kontaktbar. Jag kommer inte ta detta över telefonen då det är dyrt. Ju fler som ställer upp desto bättre.

Nu ska jag ta och lägga mig i snarklådan.
Har ju en dag i morgon att ta hand om.
Ha det guld!

About Therese

The most awesome girl in the world!

Posted on 21 October, 2008, in Uncategorized. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: