Fredag

Idag har jag haft ännu en lektion med Software Development (eller som jag sagt till alla andra, programmering i Java)
Jag tyckte det var rätt enkelt att lära mig från början, men nu är det lite svårare. Hemsidan vi är inne på och “leker” är denna. Jag har inte kommit så långt som alla andra, men det är inte så konstigt heller. Jag har bara haft två lektioner, medan de andra har haft minst 6 tutorials med Andrew. Jag kommer att vara med på alla tutorials han har + alla lectures. Bara för att jag har missat så mycket tidigare. Han har flera tutorials och lectures som är lika dana, men man får jobba på i sin egen takt. Så jag hoppas komma ikapp snart. Eller varför inte gå om? Vore ju rätt skoj.

Vad har jag annars gjort under fredagen då? Hmm… Varit och handlat har jag gjort. Köpt ännu mer satsumas. Det är riktigt gott. Har även köpt lite kött. Så i morgon blir det riktigt god mat. Kött, makaroner och någon riktigt god sås till. Kanske ska inhandla lite sallad också. Det är inte helt fel.

Idag åt jag rätt mycket, viktmässigt iallafall. 600g potatis och löksoppa, 375g fruktsallad (jordgubbar, äpple, 4 olika sorters melon, apelsin och vindruvor) och som en liten efterätt så åt jag 140g tripple chocolate sunday. Det blir en middag på 1115g + julmust som jag drack till. Jag älskar julmust! Blev jätteglad när jag såg det på IKEA. Måste dit igen och inhandla lite mer julmust, och det innan mamma och Robin kommer. Jag har ju en liten rabattkupong jag måste använda, som går ut 13e nov. Gah! Hade den gått ut två dagar senare hade jag kunnat använda den när de kommer hit, då vi ändå ska dit. Men aja.. Då har jag ju ännu en orsak att åka dit. Hoppas det inte kommer regna lika mycket då som det gjorde sist, för det var inget roligt.

Jag har pratat ännu mer med Robin på skype. Har även snackat lite med FreppA också. Det var skoj. Har även chattat med pappas kusin där. Skulle hälsa från honom till Robin och pappa, så om ni läser detta så vet ni det!

Jag måste ta och uppdatera skolbloggen lite. Jag skäms över att jag inte skrivit något.

Just ja.. Gjorde om mitt schema idag. Tog bort 3 lektionstillfällen som jag skulle haft med Grégory Leplâtre och lade istället till 5 lektionstillfällen med Andrew Cumming. Som det ser ut nu, så har jag ett schema på tisdagar som inte ser så roligt ut. Börjar kl 9 och har en 2 timmars föreläsning med Iain McGregor (sound theory) som följs av en 2 timmars lång praktisk lektion och även den med Iain. Efter den, direkt efter, så har jag en 2 timmars lång föreläsning med Andrew Cumming (software development). Och direkt efter den har jag en 1 timmes praktisk lektion med Emilia Sobolowska (practical interaction design). Det innebär att jag har plugg från 9 på morgonen till 4 på eftermiddagen, utan paus. Hoppas jag kan ta med mig något att äta under någon av passen. Eller rättare sagt.. Hoppas jag FÅR ta med mig något. Men det återstår att se.

Nu ska jag ta och skriva lite i bloggen om skolan, sen lägga upp någon eller några bilder i bilddagboken.

Hell dig, tjohej!

PS! Jag har ett skohorn från IKEA!!!!!!!!!!!

About Therese

The most awesome girl in the world!

Posted on 25 October, 2008, in Uncategorized. Bookmark the permalink. 1 Comment.

  1. Hihi, vilket fint skohorn 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: