Graviditet

Först av allt, nej jag är inte gravid och kommer inte bli det än på ett tag. Så nu vet ni det.

Igårkväll/inatt tillbringade jag någon timme enbart till youtube och klipp med mammor som har fött barn. De har pratat om hur det var innan, under och efter förlossningen.
Det är konstigt hur olika man är ändå, trots att man är så lika. Kollade på en del klipp där det var en kvinnor som skulle ha femlingar, en som skulle ha sexlingar och en som skulle ha tvillingar. Alla andra klipp som jag såg vara med kvinnor som “bara” skulle ha en unge.

En tjej som var (när klippet spelades in) 26 år. Berättade om hur hon blev gravid vid 14 års ålder och vad det har inneburit för henne efteråt. Hon berättade även hur hon resonerade kring om hon skulle behålla barnet eller inte. Hur hon berättade för sina föräldrar och om deras reaktion.

Det finns så många olika sätt att föda på. Det enda sättet jag inte såg var nog sackosäck. Annars var det rätt många olika sätt de visade. Föda i badkar, pool i vardagsrum, på BB i sängen, hemma i sovrummet, i bilen… Ja, you name it. Det var ingen av de som födde som inte skrek och hade ont. Det var många som blödde otroligt mycket, men en del knappt nånting alls.

Trots allt det, så vet jag att jag vill ha barn i framtiden. Jag ser framemot 9 månader av att magen växer (av rätt orsak). Vill få den uppmärksamheten många får när de är gravida. Jag tycker att en gravid tjej/kvinna kan vara riktigt snygg. Jag vet inte varför jag tycker det, men har nog alltid gjort det. Inte för att jag vill stå och spegla mig hela dagarna bara för att jag kommer vara så vacker, nej. Men ändå.

Bara känslan av att ha något så underbart som växer inuti en, någon som man kommer älska i hela sitt liv. Någon man förmodligen kommer ha vid sin sida oavsett vad.

Jag ser verkligen framemot den dagen jag får reda på att jag kommer att bli mamma.

Pregnant woman

About Therese

The most awesome girl in the world!

Posted on 6 November, 2008, in Allmänt. Bookmark the permalink. 1 Comment.

  1. tick tick tick tick

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: