Tidig dag idag

*tar en klunk kaffe ur min Starbucksmugg*

Idag var nog rekord för mig. Gick upp klockan 7.00. Det borde jag göra oftare. Jag fick ha varmvatten HELA (!!!!) duschen. Det var underbart. Slapp att frysa. Härlig känsla!

*tar en klunk kaffe ur min Starbucksmugg*

Idag har jag bara två lektioner. En klockan 9 (om 55 min) som varar i två timmar. Den är lite långtråkig, men ibland gör Phil den rolig. Får se. Vore skoj om han lät Emilia undervisa lite också. Hon är rolig.
Sen har jag tutorial med Andrew klockan 12 i två timmar. De timmarna är otroligt viktiga. Vi har typ prov denna veckan. Måste göra fem (varken mer eller mindre) uppgifter i java, och ska klara det galant. Man har 15 uppgifter att välja mellan. Fem enkla, fem medium och fem svåra. Jag ska bara köra på de enkla. Jag ligger ju fortfarande efter eftersom jag inte var med från början. Det blir lite svårt för mig, trots att det är enkelt.

*tar en klunk kaffe ur min Starbucksmugg*
Jag har fått mitt kaffe *Therese glad*. Har ätit tre ostmackor (osten slut *ledsen gubbe*)
Funderar på att åka tidigare till skolan idag, bara för att.

Igår satt jag uppe till halv ett och pluggade. Fan vad ont i ryggen jag fick. Skrivbordet är för lågt, eller så är stolen för hög. Jag har ritat av 4 st iPhones, med linjal och allting. Trots att jag hade alla mått och så, så tog det ca 15 min för varje iPhone att bli klar. Och då har jag inte ritat av ikoner eller nånting över huvud taget i displayen. Den är helt tom. Varför gör jag då detta? Jo, läs min skolblogg så vet ni 😉

*tar en klunk kaffe ur min Starbucksmugg*

Jag nämnde tidigare en choklad med mint i. Eller hur? Visst var det här? Den där luftbubbelchokladen som är alldeles grön inuti? Aja, har jag inte gjort det förr så har jag det nu. Den är god i alla fall. Den heter “Aero” och tillverkas av Nestlé. De har även en dessertliknande grej. Kommer i sån där yoghurtförpackning som finns i Sverige. En med ett lock som man ska dra av.
*tar en klunk kaffe ur min Starbucksmugg*
Köpte sån häromdagen. Lite läskig måste jag säga. Konsistensen är liksom som… Ja… Som bubblig Crème brûlé. Den är knallgrön den med, fast med lite brunt i eftersom det är lite choklad i med.
Den är beroendeframkallande. Jag varnar er. Men värt pengarna! Riktigt billig (£1,20 per förpackning, 4st. “Buy 1 get 1 free”) Så för ~16 kr får man 8 förpackningar med dessert.

*tar en klunk kaffe ur min Starbucksmugg*

Det är snö i Sverige. Inte här. Therese tycker att det är kul. Therese slipper frysa på dagarna. Det är rätt varmt här med tanke på årstiden. Idag ser jag att det ska bli runt 11 grader. Dock inte sol. Men vad sjutton. Man kan inte begära något sånt nu. På lördag ska det bli sol och 11 grader. I morgon, fredag, ska det dock regna men ändå 11 grader och sol. På söndag ska det regna, utan sol och 7 grader.

*tar en klunk kaffe ur min Starbucksmugg*

Nu är det inte länge kvar till mamma och Robin kommer hit. Bara 8 dagar, 11 timmar och 29 minuter kvar nu (klockan är nu 8:31 den 6e nov 2008) Yay!!!

*tar en sista klunk kaffe ur min Starbucksmugg*

Nu ska jag iväg till uni! Ha en härlig dag allihopen!

About Therese

The most awesome girl in the world!

Posted on 6 November, 2008, in Allmänt. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: