Yay!!

Nu är mamma och Robin här. Jag var på flaxplatsen ca 45 min innan de kom. Köpte mig en latte på Costa. Gick runt på flaxplatsen och njöt.

De kom ca 20.20. Då hade de stått och väntat på bagaget med. Robin var jätteglad.. Undrar om ölen han drack i Skavsta och på flyget kan ha spelat in lite.. Fick hur många kramar som helst av honom. Mamma var glad också. Det var jätteroligt.
Sedan tog vi bussen till Edinburgh city. Det tyckte Robin var jätteroligt. Han påpekade flera gånger att vi åkte på fel sida. Han hade otroligt roligt. Tyckte allt var roligt. Skrattade åt allt. Mamma satt bara och flinade.

 När vi kom till stan gick vi till en annan busshållplats och åkte hem till mig. Så fort vi kom hem så lade sig Robin i min säng och sa att han aldrig skulle gå därifrån. Han var nog lite trött.. Jag visade runt dem i korridoren (vilket inte alls tog så lång tid). Sedan gick vi till puben som ligger vägg i vägg med byggnaden där jag har mitt rum i. Vi beställde tre smårätter var. Göttans var det.
Sen gick vi till mig igen… Och ganska snart så låg mamma och Robin och sov. Hehe.

Då passade jag på att starta min dator. Min MAC MOOK!!!! Den är jättebra! Internet är inte alls segt. Datorn är snabb. Har aldrig varit med om att MIN dator varit snabb. Men skoj är det. Och jag håller på att fixa massa applikationer till min iPhone. Skoj är det med! Sitter och fryser… Undrar om jag ska stänga fönstret snart..

Idag har vi massor med planer. Jag borde lägga mig snart. Ska bara fixa lite saker innan.

Skriver mer sen under dagen!

Catch ya’ll!

About Therese

The most awesome girl in the world!

Posted on 15 November, 2008, in Allmänt. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: