P4 Vaken

Ja.. De har en geografitävling lördag och söndag morgon efter 5, i P4 Vaken.

Nu, söndagmorgon, var jag med. Tävlade mot Britt-Marie Unnegård från Västerås.
Tävlingen gick ut på att programledaren, som i detta fall var Susanne Tellinger, snurrar på en “snurra” för att se vilken stad tävligen handlar om.
Denna gång blev det Hjo. Jippe! Det staden som jag vet så mycket om….. not

Hon läste upp en fråga med tre alternativ sen skulle man säga (eller ropa) sin stad (Jag valde Ume, för det går snabbare att säga) för att få svara. Ingen av frågorna hade jag ens någon aning om svaret på. Så, jag storchansade på varje. Eller ja.. de som jag fick svara på.
Jag hade rätt på alla jag svarade på, men tyvärr fick jag bara svara på två frågor. För den där Västeråstanten hann före mig.
Jag tror ärligt talat att det var lite fördröjning, för det låter så när jag lyssnar i efterhand. Ja. Britt-Marie vann. Men jag fick iaf vara med i radio, igen. Alltid något.

Sen frågade Susanne mig vad jag pluggade, och då sa jag media (det är ju ett ihopplock av lite allt möjligt, däribland media som jag gillar mest av dem). Hennes reaktion på det “Jaha, då kanske man får se dig här på jobbet snart då.”

Hehe. Jag funderar faktiskt på det. Har länge velat mellan olika typer av arbeten jag skulle ha. Men har blivit mer och mer intresserad utav radioprataryrket. Vet inte direkt varför. Men ni som har läst min blogg, och känner mig, vet nog att jag är en mediakåt människa. Vill blanda mig i allt som pratas om på radio. Vare sig det är P1, P3, P4, Rix Fm, Lugna Favoriter, Radio Guld eller ja.. You name it. Jag är en tjej som är i stort behov utav att göra min röst hörd. Och är inte radio ett utav de bästa sätten? Annan media, såsom tv och tidning, har jag också varit med i. Men dock inte lika mycket som i radio.

Jag har fastnat för radio. Någon annan som också har det? Eller är det bara jag som är tokig?

About Therese

The most awesome girl in the world!

Posted on 7 December, 2008, in Allmänt, bowling and tagged . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: