Äntligen!

Det är 17e dec 2008. Jag är på väg att genomföra den bästa resan i mitt liv. I alla fall än så länge. Har aldrig längtat till någonting så mycket som jag längtat till just denna resa. Jag sitter på Costa, på Edinburgh Flaxplats. Har precis ätit den största chokladkakan ever. Sandra, du borde vara avundsjuk på mig. Du hade älskat den! Den var god. Sitter och smuttar på en latte just nu, medan jag ser ut som en nörd och skriver detta i mitt jättesvenska kollegieblock. Lyssnar på musik i min ”iPod”.
Fan vad jag mår bra.

Kom på att jag har ju datorn med mig. Så nu sitter jag och skriver på den. Jag ska ju ändå ta up den när jag går igenom säkerhetskontrollen, så varför inte ta upp den nu och nörda sig lite?
Jag har fått en ny hobby, sen jag blev universitetsstudent. Att sitta på ett café och skriva. För hand eller på datorn, det spelar ingen roll. Bara jag har något att få fram mina ord på, förutom att prata. Det är underbart!

Jag tror nog att det är folk som hör min musik, på tal om ingenting. Jag har så hög volym i mina hörlurar. Älska hög volym. Visst, huvudvärk, hörselskador, möjligen sprängda hörlurar… Men skit samma, det är underbart. Jag använder ordet underbart mycket märker jag, och förmodligen ni också. Men det är bara för att mitt liv är underbart just nu. Trivs så himla bra nu. Önskar att fler fick ha det så bra som jag har det. Världen skulle bli underbar då =)

Det är många som går förbi som stirrar på mig, kan vara för min höga volym. Det kan vara för att jag är så snygg… Eller så kan det vara för att jag sitter och skriver samtidigt som jag stirrar på andra folk.

Hur ser det ut där jag sitter då? Bakom mig är det en blå vägg. Snett bakom mig till vänster är det toaletter. Bredvid (till vänster) och framför mig är det bord. Costas bord. Till höger om mig är det bara tomt utrymme. Snett framför mig till höger så är det tre automater. Två med dryck och en med godis/chips. Sen är det någon typ av spelmaskin. En grejs där man kan skriva ut digitala bilder för enbart 20p (pence) och sist men inte minst, en fotoautomat. En stor gul skylt i taket är det också. ”Exit” och ”Baggage reclaim” står det på den. Bortanför alla maskiner så är det typ väntrum. Tror att det är för folk som ska till något annat ställe inom UK, eller som väntar på folk som varit ute i UK och snurrat. Mycket mer än så ser jag inte. Det är en rätt så stor pelare som är i vägen för min utsikt.

Nu spelas ”Gläns över sjö och strand” på min ”iPod”. Det är Tommy Körberg som sjunger. Jag tycker att han har en underbar röst. Och lite julkänsla får man också. Så underbart!

Oj vilken konstig övergång det blev. Från Tommy Körberg och Gläns över sjö och strand till Björn Rosenström med Raggarrock.
Ja, det är ju tur att man har blandad musiksmak. Tråkigt att lyssna på en och samma typ av musik hela tiden.

Nej… Om man kanske skulle ta sig upp till övervåningen och kolla vilken gate man ska gå genom för att komma till flaxet. Ja.. Jag gör nog det.

Tjo flöjt!

About Therese

The most awesome girl in the world!

Posted on 17 December, 2008, in Allmänt and tagged , , , . Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: