Det är söndag

Det är söndag. Första söndagen detta år (2009 för er som inte visste)

Jag har nyligen sagt hejdå till mitt ex, utanför hotellet. Usch vad jobbigt. Jag tycker ju om honom. Ville att han skulle följa med mig. Men det går inte 😦

Den senaste tiden har varit underbar. Jag har njutit varenda sekund. Har varit på bowlinghallen, suttit hemma med far och massa annat trevligt folk, spelat poker, ätit god mat… Bara umgåtts med de jag tycker om. Hoppas det inte dröjer allt för länge till nästa gång.

I jan får jag besök av Annika, i februari av syster Sandra, i mars av syster Maria, i april av mamma och Lasse, av pappa i maj, och i juni flyttar jag. Har massor att se framemot. Måste verkligen ta till vara på den lilla tid jag har kvar i Edinburgh. Måste göra det bästa jag absolut kan. För detta kommer inte hända igen. It’s a once in a lifetime moment. Jag kommer att ångra mig litegrann att jag inte fullföljer de 3 åren jag hade planerat in, men samtidigt kommer jag att trivas mycket bättre med min vardag jag kommer få i Gävle. Det tror jag i alla fall. Och det är ju lättare att lära sig på svenska, än skottska. Jag har tidigare sagt att det är lättare att lära sig på engelska, och ja. Det står jag fast vid. Men skottska är LÅÅÅÅNGT ifrån engelska. Det är nog världens svåraste dialekt/språk att förstå, tror jag.

About Therese

The most awesome girl in the world!

Posted on 4 January, 2009, in Allmänt. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: