Flaxplatsen

Blä vad tråkigt. Jag sitter på flaxplatsen och väntar på att flaxet ska komma in. Det är försenat. Skulle åkt 14:20. Men ny tid är satt till 15.00. Det lämnade förra flaxplatsen sent. Nu är klockan 14:26. ”Bara” 34 minuter kvar. Fast… Det kan ju bli försenat igen. Det vet man aldrig. Det var ju försenat när jag åkte till Edinburgh förra året (25e sept 08). Då åkte jag dock med Sterling. Sen gick de i konkurs. Kanske RyanAir går i konkurs snart? Det återstår att se. Isåfall får jag åka med SAS via Frankfurt eller Paris när jag åker hem igen. Och det kan kosta upp emot 10ggr så mycket än RyanAir. BLÄ säger jag bara.

Jag vill verkligen inte åka. Sitter med tårarna i ögonen och saknar redan Sverige och allt folk. Det är här jag känner mig trygg, inte borta i Edinburgh.
Pappa skjutsade mig till flaxplatsen idag, och vi pratade bl.a. om min kommande flytt hem till honom. Han frågade om jag verkligen vill flytta. Och inte plugga kvar i två år (med tanke på vilken underbar merit det faktiskt är). Men som det känns nu så vill jag flytta så snart som möjligt. Jag vill ju verkligen inte åka tillbaka. Då är det väl något som är fel?

Det känns inte som om jag ska åka utomlands… Känns mer som att jag ska åka till Umeå från Gävle eller så, förutom att jag inte har släkt och vänner i Edinburgh. Eller jo, vänner har jag ju. Men ingen som jag verkligen vill umgås med. Jag trivs mycket bra med att sitta i mitt studentrum och prata med mina svenska vänner. Får inte lika mycket hemlängtan då.
Jag är ju så smart också. När jag ringde mamma för att berätta att flaxet var försenat så kom jag på att jag lämnat datorn i säkerhetskontrollen. Det är inte så smart av mig. Men inte heller så oväntat. Jag hade båda ögonen på passet och mitt boarding pass så jag inte skulle tappa eller glömma det.
När jag kommer till mitt studentrum (säger inte hem, för det känns inte som det) så ska jag starta datorn, koppla upp mig till internet och börja chatta med svenska folket. Även lägga upp detta inlägg på bloggen. Jag har ju inte internet här, så får skriva i Word så länge.

Nu ska jag väl ta och göra annat. Fortsätta hosta och låta magen leva rövare (den verkar klaga, fast jag ätit hotellfrukost och sen macka på flaxplatsen idag)
Tjosvejs

About Therese

The most awesome girl in the world!

Posted on 4 January, 2009, in Allmänt. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: