Nej?

Jaha. Ja. Eller ja.. Kanske

Mat? Ja. Det har jag fått i mig idag iallafall. Mackan var inte så god, men billig. Så jag får väl nöja mig med det. Har även ätit en korv, som jag köpte på Tesco. Ingen sån där äcklig korv i konservburk, nej. Utan deras färdigkryddade och varma. Den var god. Inget jag dock köper igen. Men den och mackan var lagom till lunch. Även lite frukt fick det bli. Och jag har köpt vatten, igen. Min mage börjar vänja sig nu med vatten. Får inte alls lika ont längre. Det är bra.

Jag gick till universitetet och tillbaka. Det var rätt skönt. Varför har jag inte gått istället för att tagit bussen tidigare? Det är faktiskt varmt ute nu. Eller ja.. I alla fall när man jämför med hur det var i Sverige. Funderar på att ta mig en promenad senare. Inte in till city, är trött på citylivet. Vill se lite mer natur. Det är så grönt och fint.

Först måste jag bara bli klar med min java. Jag förstår mig inte riktigt på java. Inte det vi gör just nu i alla fall. Och det är det absolut sista vi har att göra, innan javakursen är slut. Så jag måste verkligen klara det.

So long!

About Therese

The most awesome girl in the world!

Posted on 8 January, 2009, in Allmänt. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: