Vädret fortsätter att fascinera

Ett regnigt och mörkt EdinburghHAHA! Det här är lite roligt ändå. Alla borde veta vid det här laget att jag befinner mig i Edinburgh, Skottland. I ett av världens (tror jag) regnigaste och blåsigaste land. Jag har varit med om att det har regnat förr, det har jag. Även när det har varit blåsigt. Men vafan! Det här tar priset. Det kan verkligen inte blåsa lite. Antingen inget eller all världens blåst på en gång. Blir lika förvånad varje gång det blåser. Att det kan blåsa så mycket på en och samma gång, och så länge. Det är helt fascinerande. Och oftast när det blåser så regnar det samtidigt. Inte är det lönt att fixa till så håret ligger något sånär heller. För 2 sekunder senare är det huller om buller igen. Bara att skratta och vänta till man kommer hem.Napier University stairs

Efter att jag hade varit på JKCC så gick jag som sagt till Starbucks. Fast innan det så gick jag till Tesco, köpte frukt och en tidning. Tidningen bläddrade jag i när jag var på Starbucks och drack min “venti latte with hazlenut to sit in”. Cosmopolitan är kvinligt, jag vet. Men en mycket bra tidning. Mycket bättre på engelska än svenska. Bara så ni vet.

Sedan tog jag mig en promenad hem. Jag har inte åkt buss på evigheter känns det som. Men det är underbart. Från JKCC och hem (inkl stoppet på affären och Starbucks) så tog det lite över en timme. Tror det tog runt 13 min att gå från Starbucks och hem. Då gick jag lite snabbare än på vägen till universitetet. Jag menar, det blåste ju iskallt och så regnade det. Men ändå gick jag, istället för att ta bussen. I rawk! Men fasiken så mörkt det hann bli på den lilla stunden jag var borta. Kolsvart här redan kl 18 på kvällen.

Cosmopolitan på StarbucksInnan jag gick härifrån (mitt studentrum) så höll jag på att leta ihjäl mig i nästan en timme efter min mobil. Jag fattade inte var jag hade kunnat lagt den. Blev både irriterad på mig själv och jävligt förvirrad. Och jag bad folk ringa till den, men den ville inte reagera och mobilsvaret gick igång direkt. Jag höll på att bli galen. Tog bort allt från sängen, kuddar, täcket, lakan – ja ALLT. Men där var den inte. Jag vet att när jag satt i sängen sist (med datorn i knät) så hade jag mobilen. Men icke sa nicke. Inte i sängen. Och inte var den på skrivbordet heller. Och inte bland alla kläder som ligger i en hög på golvet (man är väl en riktig student =P ) Fan vad irriterande! Jag gick in på toaletten för att kolla om jag hade tagit med mig den dit. Men nej, där var den inte heller. Gah! Nu var jag less. Efter att jag hade letat i säkert 50-55 min så hittade jag den. Finally! Var tror ni att den var? Jo, i min BH! Haha! Jag lade den där för att jag inte skulle tappa bort den. Lite dum man får vara då. Och inte märkte jag det heller. Jag är lite korkad jag (inga kommentarer, tack!)

Men, nu är jag här iaf. Har varit ute idag. Fått mig en promenad, frisk luft och massa latte. Jag är glad.

Nu måste jag gå på toa så jag inte pissar på mig. Det är inte trevligt.

About Therese

The most awesome girl in the world!

Posted on 17 January, 2009, in Allmänt. Bookmark the permalink. 2 Comments.

  1. Ja det är helt underbart med en helt ny! Jo, ska ta och fixa en bild snart! 🙂

  2. Haha, sådär gör jag typ heeela tiden.. dock inte med mobilen, utan med tändare 😛

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: