Arvidsjaur

Ja, ni läste rätt. Arvidsjaur. Vi ska dit idag. Tanken var att vi skulle åka kl 09.00, men det var punktering på en av bilarna, så det håller fortfarande på att fixas. Klockan är nu 11:23 och jag bara väntar på att få hämtning. Är relativt rastlös. Har varit på affären och handlat lite så jag har färdkost.

Jag gillar inte att åka bil. Inte så långt iaf. Kommer nog börja må lite illa. Har lätt för att bli åksjuk, igen. Hade lätt för det när jag var mindre. I 10årsåldern. Kanske ska bunkra upp med lite Postafen? Och/eller novalucol. Vad tycker ni?

Jag har novalucol hemma, så jag kanske ska ta det. Vore ju smartast… Men jag är ju inte så smart av mig, så jag kanske ska ta en tur till Le Apotek? Ska ju ändå ha Ipren.

Just ja. Ska ju plugga under tiden jag är där uppe. Finns ju inget internet där uppe, det suger ju lite. Men jag har hämtat hem allt jag behöver ha till min dator, så jag kommer kunna göra allt, utom inlämningsuppgiften. Den ska jag skicka in senast fredag. Jag har inte med mig något annat än korsordstidning och datorn. Så fort jag blir uttråkad så kommer jag ta upp datorn och plugga lite. Eller så gör jag det ändå. Det är inte så svårt. Bara svara på ett antal frågor. Finns typ inget rätt eller fel. Mer reflekteringsfrågor. Skoj skoj!

Nä… Man kanske ska ta och sluta svamla och göra något annat vettigt medan man väntar på skjutsen?

Kramar till dig Sara! Hoppas du får en bra dag!

Tjoflöjt!!

About Therese

The most awesome girl in the world!

Posted on 19 June, 2009, in Allmänt. Bookmark the permalink. 2 Comments.

  1. Åh vad du är go! Tack så mycket, vi har just kommit hem igen. Var så sjukt mycket folk där och tungt att ta sig fram med vagnen.. Så jag gav upp efter ett par timmar 😛 Nu blir det att slappa resten av dagen och kvällen.

    Hoppas du får en toppenmidsommar! Kram

  2. Hoppas ni hade en trevllig midsommar. kramar

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: