Virrig måndag

Min morgon började i morse kl 06:15 när alarmet slog igång. Gick upp, klädde på mig och gick ut till vardagsrummet. Kl 06:45 åkte jag med far till jobbet. Bara ett par stycken var där. Inget skoj… Pappa skrev ut mormors boardingkort hon skulle ha när hon skulle åka hem till Umeå från Arlanda. För att fördriva tiden på pappas jobb så gjorde jag rent “slaskkoppen” till kaffeautomaten samt tömde och fyllde diskmaskinen. Såg inte så bra ut när jag kom dit. Kvart i nio åkte vi tillbaka till Andersberg. Slappade och lite sånt innan vi (jag, mor, bror och mormor) åkte iväg till Arlanda. Stackars mormor skulle flyga för första gången ensam i hela sitt liv. Inte lätt alltid… Inte när man samtidigt är gammal och smått förvirrad. Vi åt lunch på Arlanda för att få tiden att gå. Sedan följde jag och mamma med mormor genom säkerhetskontrollen till gaten, så vi skulle se att hon kom rätt. Vilket hon gjorde. Men ack så förvirrad hon verkade vara. Tror aldrig hon kommer flyga ensam igen. Stackarn

När vi släppt av henne så tänkte vi åka till faster och hennes tjej på Gärdet i Stockholm. Vi stannade på ett köpcentrum i Upplands Väsby. Jag irrade runt säkert 3-4 varv därinne innan vi gick ut igen. Därifrån tog det ca 40 min innan vi var framme pga lite felkörningar (inkl 55kr i vägtull). När vi kom fram hade de köpt lite pizza.. De är 4 st. De hade köpt fem pizzor, om det inte var sex st. Vi åt någon bit var. Vi fick även ett glas vin, kaffe, glögg, bullar och pepparkaka. Vi rullade nästan därifrån. När vi närmade oss Månkarbo så blev jag pissnödig. Så vi stannade på en rastplats. Efter ca 10 min kom vi till Månkarbogrillen, där jag passade på att gå på toa igen… Vi åt mat där med. Sedan mot Gävle. Stannade på en pizzeria för att pappa bad oss köpa mat till honom. Passade på att gå på toa igen. Vet inte vad det var, men något fel var det med min pissblåsa.

Nu är jag hos mamma och pappa. Vill lägga mig. Är jättetrött. Så jag funderar på att lägga mig snart. Har ingenting planerat i morgon. Så jag hoppas kunna ta det lugnt en dag iaf.

About Therese

The most awesome girl in the world!

Posted on 28 December, 2009, in Allmänt. Bookmark the permalink. Leave a comment.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: