Pengabrand

Är det någon som missat att Gudrun Schyman igår eldade upp 100 000 svenska kronor för att protestera mot orättvisa löner mellan könen? Det är så jävla dumt att jag blir galen. Visst, jag tycker att lönerna kan vara orättvisa. Men inte fan behöver man elda upp pengar för att visa vad man tycker? Om Gudrun inte behöver pengarna (det verkar ju så eftersom hon eldar upp dom) kan hon väl skänka bort dom till behövande? Det finns otroligt många som skulle bli överlycklig om de fick en krona eller två.

Fattar inte att det inte är olagligt att elda pengar längre. Lagen fanns fram till 1980, men togs sedan bort. Varför?? Jag vet varför, egentligen, men tycker inte att det är skäl nog. Inför lagen igen!

Aftonbladet har en undersökning just nu just ang denna händelse. Hur det står just nu ser du på bilden nedan… Jag blir bara mer och mer sur ju mer jag tänker på det.

Advertisements

About Therese

The most awesome girl in the world!

Posted on 6 July, 2010, in Allmänt. Bookmark the permalink. 3 Comments.

  1. Så jävla sjukt.. Då kunde hon istället skänkt pengarna till människor som behöver, eller använt pengarna för att hjälpa andra människor. Men att elda upp pengarna?! Det är ju som ett slag i ansiktet på fattiga/hemlösa/behövande människor.. Vilken ragata!

  2. Haha, det är ju skrattretande! Varför då inte ge pengarna till de som behöver dem? Som du skrivit. Eller varför inte använda pengarna till att skapa något som kan hjälpa den orättvisa lönesättningen lite längre fram (eftersom att det är hennes mål). Fast hon har väl alltid varit ganska drastisk i sina handlingar 😛 Kram på dig vännen!

  3. det skulle vara en “:P” gubbe i slutet av kommentaren 😉 kram igen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: